Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Λίγο πριν την καταιγίδα

Τη Μ. Πέμπτη φαίνεται ότι ο Οικονομάκης εγκαταλείπει τον ΗΣΑΠ και την εργολαβία που πρόσφερε την πιό εκτεταμένη ειδησεογραφία στο πανελλήνιο.
Με δεδουλευμένα απλήρωτα, δικαστικές εκκρεμότητες, πραξικοπηματικές ομαδικές απολύσεις, οργή και αγανάκτηση των εργαζόμενων που πετιούνται απλήρωτοι στο δρόμο.
Μάλλον δεν υπήρξε περίπτωση για καλύτερο φινάλε στην περίπτωση της ΟΙΚΟΜΕΤ.
Μόλις χθες παραλίγο να στείλουν την πρόεδρο του σωματείου μας στο αυτόφωρο, όταν πήγε στα γραφεία της εταιρείας να διαμαρτυρηθεί για τις ψεύτικες υποσχέσεις, όντας πιό απλήρωτη από τους περισσότερους απλήρωτους.
Το βάρος πέφτει στην επόμενη μέρα με τον ΗΣΑΠ να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και να πηγαίνει -μάλλον- σε απ' ευθείας ανάθεση στην Οικολογική, που έχει και τον καθαρισμό του Μετρό, σαν προσωρινή λύση μέχρι την ενοποίηση των φορέων ΜΜΜ σταθερής τροχιάς.
Το σωματείο θα αγωνιστεί για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την απαίτηση των δεδουλευμένων, αρχικά από τον εργολάβο ή τον ΗΣΑΠ ή τέλος τον ΟΑΕΔ, δίχως να συντηρεί ψευδαισθήσεις ή να αρκείται σε εύκολο αντιπολιτευτικό λόγο, χαράζοντας το δρόμο του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου